Depilacija

Depilacija potječe još iz drevnog Egipta. Najstarija metoda depilacije je takozvana egipatska depilacija tj. depilacija šećernom pastom. Depilacija voskom je novija metoda. Vosak se nalazi u patronama, zagrijava se i kao takav se nanosi na kožu s pomoću rolera, a s kože se otklanja trakicama. 

Uklanjanje neželjenih dlačica s pojedinih dijelova tijela postao je uobičajeni postupak u životu svake  žene, ali i sve više muškaraca. U salonu nudimo uklanjanje dlačica s obje tehnike. Vršimo uklanjanje dlaka s cijelog tijela i među njima sve popularniju brazilsku depilaciju. Brazilska depilacija podrazumijeva uklanjanje dlačica s intimne zone.

Depilacija voskom u perlama

Idealan je za depilacije bikini zone, brazilske depilacije te sve ostalo uklanjanje dlačica s osjetljivih područja. Napravljen je od prirodnih sastojaka zbog čega je izuzetno ugodnom mirisa i lijepe boje. Također, zahvaljujući sastojcima ima veliku fleksibilnost zbog čega ne puca tijekom rada, a ne lijepi se za kožu već samo za dlačice. U potpunosti se prilagođava površini kože što omogućava uklanjanje i najsitnijih dlačica sa svih dijelova tijela. Koža poslije depilacije ostaje glatka i mekana bez neugodnog žarenja ili crvenila.

 Osim depilacije perlama imamo i najnježniji vosak u patronama Ružino ulje koje ima izuzetnu fleksibilnost što omogućuje brzo i lako nanošenje te samu depilaciju čini bržom i bezbolnijom. Dok za deblju, snažniju, grubu dlaku imamo OUD vosak koji u sebi sadrži senzualnu arapsku aromu. Aromatska kompozicija, bazirana na zlatnom stablu esencije smole, potiče snažan relaksacijski efekt i ublažava stres. 

Naši stručnjaci će vas rado prilikom samog naručivanja savjetovati koju vrstu voska i koji način depilacije odabrati prema vašem tipu kože koji neće izazvati iritaciju kože nego će joj podariti prirodni sjaj, mekoću i glatkoću.

Najkraća preporučena dužina za depilaciju voskom je 0,5 cm, a za depilaciju šećernom pastom dlake mogu biti nešto kraće tj. oko 0,3 cm. Ukoliko je Vaša koža osjetljivija svakako Vam preporučamo da izaberete tehniku depilacije šećernom pastom.

depilacija2

© 2018 ZP TIME4ME d.o.o.

Developed by : APLIKACIJE.HR

X