Maderoterapija

Što je maderoterapija ?

Maderoterapija je svjetski hit u rješavanju celulita masažom oklagijama, ali za dobar rezultat veoma je važno da osoba koja je radi prođe obuku da ne bi došlo do neželjenih posljedica. Ovaj vid terapije je dosta uspješan, ali problem je što mnogi misle da ju je jednostavno naučiti i vide je kao lagan i brz način zarade, pa se počnu baviti njom bez ikakve prethodne obuke. Beograđanka Snežana Rulić, koju klijenti zovu “Sneki ubica celulita” 😊 godinama se bavi ovom vrstom masaža, a dodala i neke svoje elemente tek nakon što je vježbala šest godina. “Ako se masaža radi nestručno dolazi do podljeva i jako velikog bola, jer se povredi tkivo i tada nema rezultata. Ova masaža treba biti ugodna. Bolna je samo drugi i treći put. Na četvrtom tretmanu klijenti uživaju, a taj bol je kao neka upala mišića”, kaže Sneki.

Tretman je posebno dobar i efikasan za uklanjanje i rastapanje masnih naslaga – kako nogu tako i trbuha, smanjenje obujma struka, oblikovanje struka, trbuha (pivskog trbuha) i za oblikovanje stražnjice. Maderoterapija na celulit djeluje tako da potiče cirkulaciju, rad limfe, otklanja višak tekućine iz organizma i utječe na razbijanje masnih stanica. Ujedno regulira menstrulni ciklus, probavu i metabolizam.

Efekti koji se mogu očekivati

  • Manje vidljiv celulit
  • Zatezanje kože
  • Oblikovanje tijela
  • Relaksacija organizma
  • Izbacivanje toksina i viška vode iz organizma
  • Regulacija metabolizma i menstrualnog ciklusa

Ovim se tretmanom i oblikuje tijelo te se „ skidaju i konfekcijski brojevi “ kako ženama, tako i muškarcima, kod kojih se rezultati odlično pokazuju i u smanjenju obujma trbuha. Maderoterapija je zaista tretman za sve i svakoga, jedino se ne proporučuje osobama sa proširenim venama i kod kožnih oboljenja. Poslije tretmana potrebno je unositi dovoljno tekućine.

X