O nama

Beauty i threading studio ‘Beauty Factory’ djeluje od početka 2013. godine i nalazi se u samom srcu poslovne zone grada Zagreba- Radnička cesta 47. Specijalizirali smo se za pružanje usluga threadinga, manikura, pedikura, maderoterapija i masaža, depilacije te trajnog make up-a.

Beauty Factory je salon gdje se prepuštate u ruke profesionalaca čiji pristup očara svakog klijenta. Uz savršene nokte u salonu će te dobiti vrhunske obrve, nježnu depilaciju i još bolju masažu. Vrhunski obrazovani i u praksi provjereni tim kozmetičara uz vrhunske proizvode, materijale i alate pobrinut će se da zaboravite na stres te će vašu ljepotu istaknuti u punom sjaju.

Na raspolaganju smo Vam svaki radni dan od 9 do 20 sati.

Beauty Factory tim

Katarina

Crystal nails edukator/ certificirana nail artistica/  wellnes terapeut / pediker

Svoje 15 godišnje iskustvo gradila je u renomiranim salonima te svoje znanje danas dopunjuje i usavršava na raznim akademija na kojima radi kao i edukator.

Uvijek maksimalno i profesionalno pristupa svakom klijentu. Kod nje nećete samo dobiti savršene nokte nego ćete se i opusti i poželjeti da tretman što dulje traje.

Veliki perfekcionista koji pažnju posvećuje detaljima čiji rad bez sumnje vaše nokte stavlja u centar pažnje.

Anita

Nail artistica / pediker / kozmetičar

U svojem 10 godišnjem iskustvu voli eksperimentirati ali zna da je ponekad manje više.

Stručnjak za trajni lak i gel uvijek spremna ispuniti lude želje svojih klijentica.

Uz nokte radi i depilaciju, masažu te će vas u trenu riješiti  napetih i bolnih mišića a vaše tijelo dovesti u stanje balansa.

nova paleta lakova

Poseban izbor

Iznimno se ponosimo izborom trajnih lakova ( 300+ različitih boja vrhunskih lakova Shellac-a, Crystal Nailsa, EzFlow, Reforma, Gel2 ).

Konstantnu pažnju posvećujemo higijeni te dezifinciranju pribora i alata kako biste se Vi mogli potpuno opustiti i prepustiti tretmanima.

Cilj nam je osigurati odličnu uslugu po pristupačnoj cijeni uz druženje u ugodnom i opuštenom ambijentu. Ukoliko uspijevamo u tome, cijenili bismo preporuku ( prijatelji, facebook,  google … ) 

© 2018 ZP TIME4ME d.o.o.

Developed by : APLIKACIJE.HR

X