O nama

Beauty i threading studio ‘Beauty Factory’ djeluje od početka 2013. godine i nalazi se u samom srcu poslovne zone grada Zagreba- Radnička cesta 47. Specijalizirali smo se se za pružanje usluga threadinga, manikura, pedikura,  maderoterapija i masaža, depilacija te trajnog make up-a. 

U salonu je stalno zaposlena ekipa vrhunski obrazovanih i u praksi provjerenih kozmetičara, a u pružanju usluga koristimo samo vrhunske materijale, alate i proizvode. Konstantnu pažnju posvećujemo higijeni te dezinficiranju pribora i alata kako biste se Vi mogli potpuno opustiti.

Na raspolaganju smo Vam svaki radni dan od 9 do 20 sati.

Beauty Factory tim

Željka

kozmetičar / threading edukator

Od usluga radi trajni lak,  trepavice, threading, masaže, depilacije svih vrsta, spray tan. U poslu je izuzetno vješta i brza što super dođe svima koje žele uslugu pod kratkom pauzom za ručak/kavu. Voli svoj posao i uvijek spremna za šalu. Preko 10 godina radnog iskustva.

Josipa

pediker / maser

Majstor medicinske pedikure i masaža svih vrsta. Od usluga radi i trajni lak, threading, depilacije. U poslu je vrlo temeljita i ništa ne prepušta slučaju. Vječno pozitivna i vedrog duha, uljepšat će vam dan pozitivnim stavom. 6 godina iskustva.

Katarina

wellnes terapeut / pediker

Od usluga radi manje više sve, a najčešće ćete ju vidjeti sa telefonom i rasporedom. U poslu temeljita i snalažljiva. Vječno ozbiljna, skrivenog osmjeha koji samo čeka razlog da ispliva na površinu. Preko 10 godina iskustva. 

4

Poseban izbor

Iznimno se ponosimo izborom trajnih lakova ( 300+ različitih boja vrhunskih lakova Shellac-a, Crystal Nailsa, EzFlow, Reforma, Gel2 ).

Konstantnu pažnju posvećujemo higijeni te dezifinciranju pribora i alata kako biste se Vi mogli potpuno opustiti i prepustiti tretmanima.

Cilj nam je osigurati odličnu uslugu po pristupačnoj cijeni uz druženje u ugodnom i opuštenom ambijentu. Ukoliko uspijevamo u tome, cijenili bismo preporuku ( prijatelji, facebook,  google … ) 

© 2018 ZP TIME4ME d.o.o.

Developed by : APLIKACIJE.HR

X